DéDé Coaching
Contact

Wilt u meer informatie over mijn mogelijkheden? Neem contact op!

DéDé Coaching
Dennis Dral
Karel Doormanlaan 7
3941 WL Doorn
06-20334730
info@dedecoaching.nl

 

KVK 30231604

 

 

Kijk voor meer informatie op LinkedIn

 

Carièrre scan

TMA Talentenanalyse

Met de analyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Kandidaat krijgt inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. De analyse wordt met de computer afgenomen op elke gewenste locatie. De kandidaat ontvangt een genuanceerde kandidaat-rapportage welke positief talent- en ontwikkelingsgericht is geformuleerd en u niet veroordeelt. De methode kan zeer goed gebruikt worden bij het aantrekken en selecteren van de juiste talenten en uw talent te ontwikkelen en te plaatsen in of buiten uw organisatie. Meer informatie over de TMA methode is te vinden op de website: http://www.tmamethode.nl 


Beroepssectoren onderzoek (BAIA)

De Beroepssectoren en Activiteiten Interesse Analyse is er voor mensen vanaf LBO niveau tot en met universitair niveau. De Beroepssectoren en Activiteiten Interesse Analyse geeft aan in welke sectoren en in welke activiteiten iemand geïnteresseerd is en zijn voorkeur heeft.

In de rapportage worden bij de beroepssectoren en activiteiten voorbeelden gegeven van zowel concrete beroepen als bijbehorende opleidingen. Deze suggesties zijn niet uitputtend bedoeld. Ze stellen kandidaten in staat, zodat ze zelf meer informatie kunnen gaan zoeken over de betreffende beroepen en opleidingen en/of in gesprek kunnen gaan met hun re-integratie-, opleidings- en/of loopbaanadviseur.


Bespreking en Rapportage

Testen inclusief kennismaking, bespreking en rapportage € 550,- exclusief BTW. In het eerste gesprek bespreken we de uitkomsten en hoe je deze het beste kunt interpreteren. Vervolgens neem je de rapportages mee naar huis. Voor je partner zijn ze vaak een feest van herkenning. Dit is een goede manier om de uitkomsten te bespreken en te laten bezinken. In het tweede gesprek werken we aan een samenvatting en conclusies.