DéDé Coaching
Contact

Wilt u meer informatie over mijn mogelijkheden? Neem contact op!

DéDé Coaching
Dennis Dral
Karel Doormanlaan 7
3941 WL Doorn
06-20334730
info@dedecoaching.nl

 

KVK 30231604

 

 

Kijk voor meer informatie op LinkedIn

 

Met meer plezier naar je werk

Werk is één van de belangrijkste dingen in ons leven, maar als we ermee bezig zijn doen we liever iets anders. We denken dat het ten koste gaat van onze vrije tijd. We zien het als kostbare uren die we liever zouden steken in ons gezin, vrienden, reizen en sporten. In de praktijk is het anders: we maken lange dagen. Wat we vooral doen is ons veel bezighouden met ons werk, ook buiten werktijd.

Zowel mannen als vrouwen kunnen het werk moeilijk achter zich laten en lopen er ‘s avonds nog over te piekeren. Het omgekeerde, dat tijdens het werk ons hoofd in beslag wordt genomen door privé-zaken komt veel minder voor. Als het werk dan zo belangrijk voor ons is, hoe zorg je er dan voor dat je het optimale uit je werk haalt? Hoe zorg je ervoor dat je weer met (meer) plezier naar je werk gaat?

Veel aandacht gaat uit naar ons werk. Ons werk structureert de dag. Het is gebaseerd op motivatie of die nou vanuit onszelf komt of door anderen wordt opgelegd. Jezelf inspannen voor een doel waar je achter staat, leidt tot meer controle, structuur, verantwoordelijkheid en plezier. Kortom je wordt een krachtiger persoon. Met coachen kun je deze winst behalen.