DéDé Coaching
Contact

Wilt u meer informatie over mijn mogelijkheden? Neem contact op!

DéDé Coaching
Dennis Dral
Karel Doormanlaan 7
3941 WL Doorn
06-20334730
info@dedecoaching.nl

 

KVK 30231604

 

 

Kijk voor meer informatie op LinkedIn

 

Wie ben ik

Dennis Dral, geboren op 21 maart 1970 in Zaandam, opgegroeid in Friesland. Nu woon ik in Doorn samen met mijn vrouw Claudia en onze 2 kinderen.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in de re-integratie, jobhunting, werving en selectie, op personeelsvlak en in de commerciële zakelijke dienstverlening. Ik ben gespecialiseerd in arbeidsmarkt vraagstukken. Ik richt mij op korte trajecten, waarbij mensen na oriëntatie, coachen, training en goede begeleiding weer terug keren of blijven in het arbeidsproces. Door de vele mogelijkheden van persoonlijke ontwikkeling kan het proces van verandering ingang worden gezet. DéDé Coaching ondersteunt en activeert daarin.

Ik ga uit van de realiteit en haalbare doelen. Jij kent jouw situatie het best en weet waar je naar toe wil, als coach houd ik je een spiegel voor. Je komt in beweging, letterlijk en figuurlijk door het stellen van haalbare doelen. Door confrontatie van gedrag en haalbare doelen krijg je een andere kijk op jezelf en op de wereld. Dat doe ik op een manier die je zou kunnen omschrijven als no- nonsens, met Jip en Janneke taal, zakelijk en met humor.

 

Mooie woorden:

 Als ik niks doe, ga ik achteruit.

 Zonder dromen, een dag gemist.

Zelfinzicht verrijkt je leven.

Je denken bepaalt mede je lot.

Als er een manier is om het beter te doen, vindt die dan.

Door mijn netwerk van professionele adviseurs kan ik totaal pakketten aanbieden zoals testen en assesments, arbeidsdeskundig advies, P&O interims, beroepskeuze- en persoonlijkheidstests, re-integratie en groepstrainingen met acteurs. En er zijn natuurlijk altijd andere mogelijkheden om je doel te bereiken. Daarover treed ik graag met je in overleg.